Thursday, March 31, 2011

SAYS dot my boleh jana income lumayan



Hi semua blogger yang aku hormati...ok post kali ni aku nak kongsi ngan korang semua salah satu cara lagi untuk menambah sumber pendapatan kita disamping dari hasil yang kita boleh dapat dari blog kesayangan kita saja..apa benda ni?? korang mesti dah nampak picture kat atas tu kan??? says.my....

Betul la aku tak tipu korang tau..says.my ni memang lumayan tau..untuk setiap klik yang korang terima says.my akan bayar RM0.20 tau..banyak tu kan..kumpul la sampai RM100 dah boleh cashout...cuba korang klik kat sini dan tengok apa akan terjadi..

ok kalau korang berminat nak daftar sila la korang klik says.my pastu daftar dan mula la korang post kat twitter dan kat facebook korang...nanti kalo aku jumpa aku klik la ye

1 comment:

mamaaizara said...

sy pn bru berjinak2...

Custom Search

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Jom Tukar Link

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!