Sunday, March 6, 2011

Random Giveaway by Nisa Menaip

sambl tgk mentor td aku jumpak la blog cik nisa ni..dia nak bagi give away free..yes free...jom la join..korang jang x join tau..aku memang nak menang GA ni.. thanks cik nisa..korang klik kat gambar tu tau tuk ke blog cik nisa...

psstt..psstt...eyka domo buat bloglist la!!:)

orait orait....
pagi aku berblogwalking macam biasa pastu aku pon terserempak la ngan entri ni kat blog eyka domo
dia kata dia nak buat blog list tuk rakan rakan blogger semua...so aku pon dengan pantas dan tangkas terus nak join la kan..mesti la sebab aku nak increase kan traffic blog aku yang ciput ni..

Apa syarat syarat untuk melayakan kita join blog list eyka domo ni??
alah senang je pon...ni ha syaratnya..


1.buat satu entri pasal tajuk: "psstt..psstt...eyka domo buat bloglist la!!:)"
2. paste la..benda alah ni dekat entri korunk buat itu.. dan link kan dengan entri eyka yang ini..:)
ni link gambar domo ni https://lh4.googleusercontent.com/-c1pz9BHJbpQ/TWuZR7ZxF_I/AAAAAAAAAO8/tvvTtgqeet8/s1600/1eyka.png

3.cecite la kenapa tertarik nak join bloglist eyka ini..
jawapan- sebab eyka domo ada domo aku x ada.. 

4. komen la tentang blog eyka..*buat ayat paling ringkas tau! :)*
jawapan - aku pon x tau nak kutuk blog orang ni..so biarlah rahsia 

5. last cam biasa la..tempel la URL entri awak dekat entri eyka yang ini! hee:)

tarikh tamat bloglist ni 4.4.2011..so join la k..aku copy je entry kat blog eyka domo tu..senang sket..cik eyka domo jangan suruh domo gigit aku lak ye.. 
Custom Search

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Jom Tukar Link

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!