Sunday, April 20, 2014

RACING BOAT FT009 UNBOXING AND REVIEW

Dah lama aku tai update blog ni.. oklah semua peminat remote control racing boat, haring aku nak kongsi ngan korang semua satu model bot yang sesuai untuk permulaan nak berjinak dengan permainan bot ini..

Harga bot ni pon tak mahal sangat dan aku rasa memang mampu milik. memang aku berpuas hati dengan harga dan barang yang kita dapat. Kelajuan bot ni pon boleh mencecah maksimum 30kmj.

Bot ni datang dengan remote pistol grip 2.4Gh... memang mudah nak kawal guna remote ni.. Jarak paling jauh boleh pergi lebih kurang 150m kalau bateri penuh..Boleh la main 10 minit untuk charge penuh..

korang boleh tengok review yang aku buat kat sini



Saturday, December 21, 2013

tips untuk temuduga

sesiapa yang dapat panggilan temuduga untuk jawatan pemeriksa kilang dan jentera gred j41 atau penolong pemeriksa kilang dan jentera gred j29 boleh dapatkan tips untuk temuduga di post aku yang dahulu... sila lawati link ini untuk tips tersebut.

Friday, November 8, 2013

Jawatan kosong,part time,full time

Memerlukan pekerja yg rajin dan pandai melakukan pekerjaan di restoran.Gaji berpatutan dan memuaskan.Tidak kira umur dan bangsa,yg penting ramah,rajin dan hormat.Diperlukan segera.Berminat sila hubungi Puan Hajah Norlihan (0129320327) @ Puan Suraya (0197545214) atau terus ke restoran kami yg berada di medan selera ayer keroh melaka.

Friday, October 25, 2013

Yong tau foo

Jom kita pekena yong tau foo...sekarang telah beroperasi di kedai kami iaitu medan selera ayer keroh di kedai no 7&8 iaitu restoran NORLIHAN WESTERN & NORLIHAN SEAFOOD...macam2 ada,boleh pilih ikut citarasa anda sendiri...harga mengikut saiz yang anda pilih...insyallah,kami akan memberi layanan dan rasa yang boleh memuaskan hati anda semua....
















TIPS TEMUDUGA JAWATAN PEMERIKSA KILANG DAN JENTERA J41 & PENOLONG PEMERIKSA KILANG DAN JENTERA J29


Dah lama aku tak update blog ni, biasalah sibuk sket ngan tugas-tugas harian….

Ok Ok…sejak kebelakangan ni ramai yang email kepada aku untuk mintak tips untuk menghadiri temuduga jawatan Pemeriksa Kilang Dan Jentera Gred J41 dan jawatan Penolong Pemeriksa Kilang Dan Jentera Gred J29….Jabatan Keselamatan Dan Kesihatan Pekerjaan (JKKP)

Hermmm…kepada yang berminat untuk mendapatkan tips dan soalan-soalan yang mungkin ditanya oleh panel penemuduga tu silalah email permintaan anda ke email saya dengan tajuk

'Tips Temuduga Pemeriksa Kilang Dan Jentera Gred J41'

atau

'Tips Temuduga Penolong Pemeriksa Kilang Dan Jentera Gred J29'

emailkan kepada
det_dt@yahoo.com

InsyaAllah saya akan membalas email anda
Custom Search

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Jom Tukar Link

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!