Thursday, February 3, 2011

Tingkatkan Traffic Blog Anda..Jom Cuba

salam semua...mesti dah x sabar nak tau macam mana nak bg up sesak traffic kat blog kita kan...ok entry ni aku nak kongsi satu teknik yang aku jumpa kat dalam salah sorang blogger cam kita gak..boleh percaya ke x tu aku xtau nak cakap la kan...tapi yang penting kita boleh cuba la..Tp sebelum tu aku nak bg tau dulu teknik Blog Walking yang kita amalkan tuk tingkatkan traffic blog kita memang mujarab..itu mesti diteruskan.. ok ni aku bg cara-cara nak buat siap screenshot lg..ikut langkah-langkah kat bawah ni.. 1 - sila klik sini 2 - bila dah ke web tu, scroll kebawah hingga jumpa kotak seperti gambar dbawah ini 3 - pastu korang klik link yang kat dalam kotak tu (tulisan merah)satu persatu sampai habis keenam-enam link..tapi klik satu persatu tunggu sampai keluar laman baru untuk dapatkan kod..macamkat bawah ni.. 4 - Korang copy kod yang ada kat situ dan paste kat kotak yang ada kat bawah macam gambar ni..copy n paste kesemua 6 kod.. 5 -Dah selesai copy n paste semua 6 kod tu korang isi pulak detail korang kat ruangan seperti di bawah ni.. 6 - Dah siap isi detail korang tekan 'submit' pastu korang tgu dia hantar email confirmation kat korang...dah setel.. selamat mencuba...

4 comments:

Miecyber said...

Wow...menarik teknik nie...

Hotel burung

KAY said...

saya baru je join ni bwh awk...:) harap berhasil..

haidzir84 said...

KAY...saya pon harap dapat upkan lg traffic blog ni..sama2 la kita try ye

cemdaz said...

boleh try nie..harap menjadi

Custom Search

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Jom Tukar Link

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!