Tuesday, July 5, 2011

Penolong Pemeriksa Kilang & Jentera J29

semakin berdebar-debar aku rasa..apa taknya tak tau bila dan dimana aku akan ditempatkan untuk post jawatan ni..interview dah lepas dah alhamdulillah dah berjaya dapat jawatan ni..

Surat dari SPA dah dapat..tinggal tunggu surat araha dari JKKP untuk lapor diri je ni..medical checkup pon dah settel..nak p amik keputusan ja..

3 comments:

MiSha said...

salam,
saya pun baru dpt tawaran untuk penolong peg pem jent dan kilang. nak tanya mcm mana experience n betul ker kena transfer jauh2. kalau boleh reply la yer sebab banyak nak tanya pasal ni.

zila han said...

salam.. saya di jmput hdir tmuduga pen. pemeriksa kilang dan jentera.. saya nak tya sedikit about intrview jwtan ni... diorg akn tya soaln yg mcm mna ye? ada kaitan ke soaln yg di tya dgn skop kerja? TQ.

mohammad haidzir said...

tolong email kepada saya di det_dt@yahoo.com
saya akan emailkan tips untuk awak pergi temuduga

Custom Search

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Jom Tukar Link

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!