Thursday, May 19, 2011

DAH SELESAI

Alhamdulillah...dah selesai pon temuduga jawatan penolong pemeriksa kilang dan jentera J29 yang aku kena pagi tadi...tak ramai pon yang datang untuk interview. 9 orang je pon..

aku punya turn nombor 4..aku kena 30 minit la jugak masa kat dalam bilik tu..ada 2 orang panel yang interview aku..sorang dari SPA, sorang lagi dari JKKP..boleh tahan la soalan yang dia tanya..

apa-apa pon korang semua tolong la doakan supaya aku berjaya dapat kerja tu ye..amin

6 comments:

nadeeya said...

assalam, saya nk tanya... mcmana temuduga tu? dapat tak?

Akma aries said...

asnslam sis

mohammad haidzir said...

wslm...ye

mohammad haidzir said...

kalau nak tau apa soalan yg ditanya sila email saya...nanti saya akan cuba bg tips... det_dt@yahoo.com

Aljabbar Bukit Katil said...

sy sudah anta email pd en haidzir, arap en dapat kongsi maklumat kpd sy sblum temuduga pd 9/10/13 ni di melaka

Mohd Rizuwan Abd Wahab said...

En haidzir..jwtn yg encik interview tu bahagian mekanikal or kimia?sy ade interview 22/10 ni..pemeriksa kilang & jentera (kej.kimia)..harap dpt membantu..:)

Custom Search

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Jom Tukar Link

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!