Monday, March 7, 2011

TRAFFIC BLOG REDMUMMY DOT COM

Yesss semalam aku telah berjaya wat screenshot redmummy punya start counter...korang jangan terkejut pulak tengok dia punya pengunjung yang sememangnya ramai..betul ramai,kalo korang x percaya korang p la lawat blog kak red ni...

Aku tiap tiap hari mesti wajib la masuk blog dia dan pastnya aku akan mengomen kat sana tuk tinggalkan kejak aku kat situ..kalo nak dibandingkan jumlah pengunjung blog redmummy ngan blog mamapapa84 ni memang jauh berbeza la kan..bagai langit ngan bumi..

Sebelum aku wat screenshot ni aku dah mintak kebenaran dari kak red tau..so jangan salah anggap lak ye...aku just nak kongsi ngan korang je..mungkin ini akan menyuntik semangat kita untuk berusaha lebih gigih lagi untuk berjaya dalam berbloging,...

Semoga pengunjung blog mamapapa84 ni pon akan jadi macam blog redmummy jugak nanti...AMIN

5 comments:

topimagine said...

hope one day dapt jadi cam kak redmummy kn :)

Warna Warni Kehidupan said...

memang terbaik...satu hari nanti mungkin...hurm..

sumanje said...

salam kenal dari sumanje

kasih.annur said...

saya pun suke jugak baca entry kat redmummy.com...
dh jd rutin harian mesti baca blog kak merah

Mr.gOOgle said...

Fuh 1 hari ada 4000 orang pengunjung memang hebat blog reload saya ,tapi blog dia memang best(^_^),

Custom Search

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Jom Tukar Link

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!