Thursday, March 3, 2011

SEGMEN:DISEBALIK TABIR BLOG mama & papa

Orait semua...ni aku buat entry khas tuk join segmen abg BEN ASHAARI
orai oleh kerana dah join segmen ni maka aku aku pon masukan la gambar aku yang aku rasa paling menawan sekali ni..huhuh...gambar ni time aku akad nikah..
Ni serba sikit latar belakang aku ni k...nama penuh mohammad haidzir bin zainul ashekin,umur aku 27 tahun,aku ni bekas palajar POLIMAS jitra kedah.duli amik jurusan mekanikal setakat diploma je..sekarang ni aku bekerja dengan kastam diraja malaysia melaka cawangan marin.aku dah berkahwin dengan orang melaka dah dah ada sorang anak..isteri aku bernama nor suraya..anak aku bernama mohammad danish fikri..setakat sekarang ni follower aku aku baru je ada 88 orang..kalao dah bertambah x tau la..harap harap dapat tambah lagi la kan.. Ni soalan yang wajib dijawap dan ditanya oleh ABG BEN

1-Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?
jawapan-kalau aku tak ada blog mungkin aku dok merapu je kot..tak leh la nak join segmen ABG BEN ni kan

2-Ceritakan kepentingan blog kepada anda
jawapan- blog adalah salah satu tempat untuk menimba ilmu yang baru dan semestinya boleh dapat extra income...

3-Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ? jawapan-salah satu blog yang akan disinggah hari hari adalah blog ABG BEN dan blog redmummy..sebab dia kerana byk ilmu yang boleh dikorek untuk berblog..

ok setakat ni saja entry ni ye..

8 comments:

ZWAN SABRI said...

aiseyh, macam best jer segmen nii..
nak try bwatla nanti.. ;)



MySuaraBlog: Sperma Dan Kesuburan Lelaki

nadiemsharmz said...

topang jenguk kejap...dr BA punye segmen...=)

man yusoef said...

merapu tu contohnye camne...hahaha

bun said...

datang spotcheck dari BA
semoge berjaye
salam kenal

ade mase tolong votekan

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

last 10mac2011

Lulu caldina said...

whoaa blog biru..suka suka

haidzir84 said...

@man yusoef...merapu tu macam dok melepak x tentu hala tanpa tujuan la kan..baik dok layan blog kat umah..dapat gak faedah kan

@lulu caldina.. kalo suka blog ni jemput la datang lg

pRiNCe said...

"nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

selamat berkenalan ye...:)

Hazmin said...

Hye u...
Datang dari blog Abg Ben...
Salam perkenalan ok...


BLOG HAZMIN

Custom Search

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Jom Tukar Link

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!