Monday, March 28, 2011

Dah tak guna Nuffnang dah

hahaha aku sekarang dah bertukar kepada Advertlets pulak sebagai pengganti kepada Nuffnang..ok korang mesti nak tau kan kenapa aku bertukar kepada Advertlets ni...kenapa aku x pilih yang lain seperti innity ke??kalau nak join innity susah la sebab blog aku ni memang  belum capai seperti mana yang disyaratkan oleh innity tu..belum boleh dapat lagi UV sampai 10K sebulan dan PV 100K sebulan..

Orait..meh aku terangkan serba sedikit tentang Advertlets ni..apa yang best sangat sampai aku bertukar??ok antara sebabnya ialah sepanjang aku berblog ni aku cuma dapat RM2.50 je dari nuffnang..pastu dah x penah dapat income dah..BE lagi jauh la nak dapat..x penah merasa pon..

Kalau dengan Advertlets ni plak baru 3 hari aku join dah ada income..lagi pon kita boleh tengok income kita masuk setiap hari..dia pulak ada macam-macam earning yang kita boleh dapat..antaranya ialah

- CLICKS
- CPM
- CPC
- CPA

income yang aku dapat dari Advertlets buat masa ni adalah dari CPM..yang lain-lain tu belum merasa lagi la...kalau korang x keberatan tolong la klik banner Advertlets yang ada kat blog aku ni ye..kalau korang nak daftar ngan Advertlets ni daftar kat www.advertlets.com ... tak ada sebarang syarat yang dikenakan untuk join Advertlets ni k..sapa-sapa pon boleh join..aku cadangkan untuk blogger yang baru tu elok la bertukar ke Advertlets ni k..

1 comment:

| xDer | said...

dulu penah gak guna tapi masa tu masih peringkat beta.. nuff skg mcm dh x gah mcm dulu ar :(

Recently: meletak imej bersebelahan tajuk en3 - blogger blog

Custom Search

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Jom Tukar Link

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!