Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

Entry ni aku buat sempena dengan segmen yang dibuat oleh Abg Ben dalam blog beliau...seperti tang kita semua sedia maklum Abg Ben memang selalu buat segmen untuk para pembaca blog belia..

ok untuk segmen ni bukan dibuat untuk mencetuskan pergaduhan antara blogger lelaki dan perempuan, cuma diharapkan dapatlah kita menberikan pendapat yang ikhlas yang datang daripada hati nurani kita sendiri..ini pon untuk motivasi kita para blogger jugak kan..

so inilah soalan yang harus dijawab oleh bloger lelaki k..Aku ni blogger lelaki k..

1 - Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger perempuan benar benar ikhlas ?

Jawapan - kadang kadang aku rasa ada jugak yang bagi bagi pendapat secara ikhlas..tapi kebanyakannya berpura pura ja kot..pandangan aku je k jangan marah

2 - Apakah anda suka melihat blog blog perempuan yang penuh dengan gambar ?
Jawapan - Aku x kisah pon kalo satu satu blog tu penuh ngan gambar..tapi kadang-kadang gambar je yang penuh sampai entry dia pon pakai gambar je..nak baca n nak komen pon x tau apa..
  
3 - Pada pendapat anda , kenapa perempuan berblog ? Secara umum ...
Jawapan -  mungkin depa berblog sebab nak mempopularkan diri kot...cari jodah heehhe

4 - Blogger perempuan mempertaruhkan wajahnya untuk mendapatkan ramai follower.. Benarkah ?
Jawapan - untuk soalan ni aku x setuju 200% kalo orang cakap blogger perempuan ni mempertaruhkan wajahnya untuk mendapatkan ramai follower..sebab kalo penulisan dia bagus xpayah nak wajah yang cantik pon mesti org follow blog tu kan..

5 - Blog perempuan yang anda rasa patut POPULAR !
Jawapan - untuk soalan ni memang susah sikit aku nak jawab...so biarlah rahsia... (lagu dato'siti)
 
 6 - Jika anda blogger perempuan , apakah yang akan anda elakkan dari bercerita dalam blog .
Jawapan - yang ni syok nak jawab..kalo aku jadi blogger perempuan aku akan elek dari bercerita hal hal yang terlalu menyentuh peribadi aku sendiri yang boleh mengganggu privacy aku..

 Thanks Abg Ben tuk segmen ni

9 comments:

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. segmen panas!! hehe

AyinAyob said...

pandangan yang sangat betul. wah. bukan maen lagi eh? cari jodah? hahaha. eh eh. tapi selame ni ingat awak perempuan. huhu. sorry dah salah paham ouh.

solo molo said...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...



salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

AyinAyob said...

ha'ah. baru hari ni tau. hahahaha. sorry tau.

NiSha said...

tttteeeeettt..

singgah santai... dr blog abg ben..
cool sesangat ~ngee
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

Rozuan Ismail said...

singgah dari blog abg ben

aida4eva said...

tp xbyk beza pun blogger laki or pmpuan ni kan...

http://aida4eva.blogspot.com

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

masing2 ada hak beri pendapat
jom baca pendapat saya jugak

aizamia3 said...

kalau lawa dan gaya penulisan menarik itu satu credit pada blogger tersebut...

singgah terjah dari blog abg ben...

Custom Search

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Jom Tukar Link

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!