Saturday, February 5, 2011

Kotak Rokok Boleh Buat Duit..memang betul

ni la kotak rokoknya
Orait semua pembaca setia sekalian..pagi ni aku nak kongsikan ngan korang semua sesuatu yang rasanya ramai orang masih belum tau lagi..bagi para perokok tegar tu memang berita gembira la ni..untuk pengetauhuan korang semua,kotak rokok yang aku maksudkan bolah buat duit tu adalah kotak rokak jeenama DUNHILL saja tau..jenama lain xdak benda ni tau...tau x benda apa?? jengg jengg jengggg...ni dia..
bahagian dalam kotak
Tau x bahagian mana ni?? yang kat dalam kotak tu..ala yang boleh bukak tutup n ada gam tu...aku pon x tau apa nama benda ni..tapi memang boleh dijual semula kepada pihak dunhill dengan harga RM1.00 untuk sekeping..wauuu mahal tu..betul ke ni?? kalo korang x percaya pon x pe..kalo kat Melaka aku tau la kat mana nak jualkan..tapi kena kumpul dulu la bg jumlah dia byk sket.dalam 100 keping br la blh jual.. kepada para perokok tegar yang memang hisap rokok jenama dunhill ni memang untung la..mana x nya ibaratkan korang beli sepuluh kotak rokok dapat free 1 kotak...best kancam ni...tapi aku x merokok dah...heheeh

22 comments:

DeQdEq said...

emmm....xtau la plak pasal nih....dr satu sudut mcm bagus juga sbb boleh galakkan budaya recycle...tp satu susut lain, merokok tak baik utk kesihatan...

p/s: nak jemput join contest 5-5-5 deqdeq...ada hadiah menarik untuk 5 pemenang..

are_mean91 said...

aku pun dah berhenti merokok pada 2010 2010.. dah penat lah...

hairie said...

klau nak jual ngan sape ek? ada contact x? mereka nak bt pe ngan benda nie?

mohammad said...

en.hairie..tempat yang aku tau untuk jual kat melaka je ..tempat lain xtau la nk jual kat mana..cuba la risik tanya2 kat kengkawan..kalau rajin kumpul boleh buat extra money ni..lumayan gak ni kan..

sicomot-comel said...

hahha..

lagi ramailah bebudak nk merokok ni nnt..huhuhu

sall said...

pehhh...x merokok x pe janji mashuk.

mamaaqeel said...

laki den kuat merokok patut buat mcm tu.... eh tp mmg x suke orang merokok nie...

mohammad said...

memang boleh buat duit la..1 keping RM1.00 tuuu..lebih mahal daripa jual tin minuman..

Syi-dee™ SyazRa said...

klo kt melaka nk jual kt mne??

'Muhammad Khairul Arif said...

skeping singgit...mcm beli skotak 9 ringgit pehh hehe

Hanieqha said...

oh no.. x bleh nk gtau kt laki ni.. dapat tau, mmg haram nk bhenti rokok. makin ligat merokok lagi ade la..

hahaha

http://annikabubble.blogspot.com

mar ismail said...

kalo kat melaka jual kat mane? :) tgh mengumpul ni.. btl ke penutup die rm1 satu?

UE said...

jp2 aku nk tny ni....material penutup 2 bkn ke sm ngan lapisan kotak yg dlm 2....tp np dorg amik penutup je x amik yg dlm2 skali 2 ea..pada hal sm je material die kn...plz xplain..?

Azfar said...

Salam bro,

Saye ade 300 keping...boleh tolong bagitau lokasi dimana boleh jual?

Boleh contact saya melalui 017 611 5683

มูฮัมหมัด ซาดาด said...

salam ...
bro melaka kat mana leh jual ???
leh bagi tahu tak ???
lau leh tolong emel saya di SADAT_3290@yahoo.com

fadly said...

tul ke?

fadly said...

mohammad...betul ke penutup rokok dunhill tu bley jual?..ada alamat dia x?..dkt kta ada kat 2500 keping..msg kta 0124494994

idaha said...

ye la betulker bole jual.. saya ada banyak lebih dari 1000 keping. bole sms detail 0173240498

apai said...

saya ada 800 keping,bagi detail nak contact sape.0122473913

Aqi said...

salam. saya ade beberapa ratus keping.. sms sy kalau berminat.. semak pulak tengok bende ni banyak2 kat rumah..

Pls sms saje @ 0188720065 .. kalau call mmg tak dapat sbb cume leh receive sms je.. tq

Ralph said...

Bro,skang brpe die amek?die nk yg blkg or sticker skali

rtmsobi@gmail.com.my 0124470309 said...

mere nam SOBI...TOLONG BAGITAUMANA MAU JUAL KALAU DI ALOR SETAR..PLEASE
012 447 0309

Custom Search

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Jom Tukar Link

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!