Wednesday, February 2, 2011

Shopping free RM200 dari Petronas

Selamat pagi semua... pg ni aku nak kongsikan kegembiraan aku dengan semua pembaca setia...semalam balik dari kerja naik motor, dah sampai rumah aku pon siap la nak p hantar wife aku p kerja pulak. so aku start enjin keta.Tgk meter minyak dah menyala lampu oren dah.. Aku pon p la stesen petronas yang dekat dengan rumah aku tu.KataAyer Keroh Melaka je pon..Mula Tu aku x perasan ada event kat stesen petronas tu..Tgk len macam cje bila sampai..macam pesta pon ada gak..hahhaBila sampai je terus orang - orang kat witu sambut kedatangan aku,wife n anak aku...kenapa ni bang???aku tanya...dia kata 'tahniah anda telah memenangi RM200 shopping sprint kat kedai mesra petronas... Mak oiii..terkejut aku..teruja pon ada..maklumlah dapat shopping free...sebab aku menang adah kerana kat cermin belakang keta aku tu ada pelekat Get Spot @ Petronas...Bertuahnya aku ...macam-macam aku amik kat kedai mesra tu.. So korang jangan berlenggah lg tau..tampal la pelekat Get Spot @ Petronas tu hari ni gak..dia akan buat setiap 2 minggu sekali...

4 comments:

Rose said...

wah bernasib baiknye.. Tahniah.. Saya selalu xbernasib baik

ROSie said...

ehehe.. saya follow balik, ek

haidzir84 said...

ni pon first time dapat bebda mcm ni..sblom ni x penah dapat pon

haidzir84 said...

dah follow back tau..slalu2 la jengok sini ye

Custom Search

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Jom Tukar Link

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!